BouMatic Robotics
bij FARM SERVICE BV

Kies met de Boumatic Gemini voor het gemak en de kwaliteit van een melkrobot en houd meer tijd over voor de vele leuke dingen in het leven. De Gemini melkrobot combineert een automatisch melksysteem met gebruiksgemak en de beste melkkwaliteit. Voor meer rust tijdens het melken, werkt de Gemini met een gepatenteerd systeem dat toonaangevend is in de sector: de robotarm melkt tussen de achterpoten van de koe in plaats van aan de zijkant. 

 

FARM SERVICE biedt u keuze uit de Boumatic Gemini melkrobot met enkele of met dubbele box. U kunt er dus voor kiezen om twee koeien tegelijk te laten melken. De technische ruimte van de Gemini is goed georganiseerd, doordacht en compact. Een slimme techniek vormt de basis voor de robotarm: de dubbelgripper-technologie, waarbij de robotarm in één beweging twee bekers kan ophalen. 

 

De voordelen van de Boumatic Gemini

 • Robotmelken geeft tijdwinst en gemak
 • Automatisch melken met de beste melkkwaliteit
 • Gepatenteerd systeem: melken tussen de achterpoten
 • Compacte en doordachte technische ruimte 
 • Dubbelgripper-technologie: robotarm haalt in één beweging 2 bekers op
 • Comfortabel, snel en veilig melken

 

Kenmerken Gemini melkrobot met dubbele box

 • Robotunit melkt 2 koeien naast elkaar
 • 1 robotarm voor 2 koeien
 • 2 zij-aan-zijmelkstanden

 

Kenmerken Gemini melkrobot met enkele box

 • Robotunit melkt 1 koe per keer
 • 1 melkstand
 • Robotarm kan in één beweging 2 bekers ophalen

 

FARM SERVICE leert u robotmelken

Als dealer van Boumatic is FARM SERVICE uw leverancier, installateur én kenniscentrum voor de Gemini melkrobot. Wij adviseren u bij de keuze voor een enkele of dubbele box, bouwen en installeren de melkrobot in uw stal en leren u robotmelken met de Gemini. Ook na installatie kunt u altijd terugvallen op de kennis en kunde van FARM SERVICE. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

BouMatic Gemini klantenervaring Okkema, Nederland

Menno Okkema runt samen met zijn ouders het bedrijf met 110 melkkoeien, inclusief jongvee. Met het oog op de toekomst heeft hij besloten om van conventioneel melken naar robotmelken over te stappen. Dit voornamelijk om op arbeid te besparen en om de hoge melkproductie van de koeien te kunnen voortzetten. Het was vooral de BouMatic-melktechniek, met o.a. het melken tussen de achterpoten en de gemakkelijke plaatsing in de bestaande melkstal, die hen overtuigde om voor BouMatic robotmelken te kiezen.

Gemini: de melkrobot van BouMatic

Ontdek de nieuwe Gemini melkrobot van BouMatic

<h4>farmservice.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.farmservice.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/actie/">Actie</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/projecten/">Projecten</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/melkrobots/">Melkrobots</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/gebruikt-materiaal/">Gebruikt materiaal</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/over-ons/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/artex/">artex</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/automatisch-melken/">automatisch melken</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/boumatic/">boumatic</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/box/">box</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/contact/">contact</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/facebook/">facebook</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/farm-service/">farm service</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/gebruikt-materiaal/">gebruikt materiaal</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/gemini/">gemini</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/holm-laue/">holm &amp; laue</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/inruil/">inruil</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/kalverhouderij/">kalverhouderij</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/leeuwarden/">Leeuwarden</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/maatwerk/">maatwerk</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/melkapparatuur/">melkapparatuur</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/melkinstallatie/">melkinstallatie</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/melkrobot/">melkrobot</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/melkveebedrijven/">melkveebedrijven</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/melkveehouderij/">melkveehouderij</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/melkveestal/">melkveestal</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/nieuws/">nieuws</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/occasion/">occasion</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/offerte/">offerte</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/project/">project</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/robotics/">robotics</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/weetje/">weetje</a></li> </ul>