Over FARM SERVICE BV

FARM SERVICE BV is al zo’n 40 jaar de totaalleverancier voor melkveebedrijven en kalverhouderijen in binnen- en buitenland. BouMatic, Artex en Holm & Laue zijn de merken waar wij al decennia tot volle tevredenheid mee werken. Het zijn stuk voor stuk namen met een zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons bedrijf is in 1981 gestart in Leeuwarden. Het is een familiebedrijf en inmiddels staat de tweede generatie aan het roer. Naast de Nederlandse markt zijn wij tevens actief in de Golf-regio. 

 

Onze kwaliteitsmerken

Vanuit ons kantoor in Leeuwarden leveren wij maatwerk voor de melkveebedrijven van nu. Goede prestaties, maar ook dierenwelzijn en comfort zijn belangrijke eisen die u als eigentijdse melkveehouder stelt. Met BouMatic, Artex en Holm & Laue voldoen wij aan al deze eisen. Boumatic is sterk in melkinstallaties en melkapparatuur van hoge kwaliteit. BouMatic is innovatief, bijvoorbeeld met de melkrobots en heeft een zeer groot assortiment. BouMatic is internationaal marktleider in melkwinning voor koeien, geiten en schapen. Wij werken met stalinrichting van Artex vanwege de aandacht voor koe-comfort. Met hekken, boxen, ventilatie, verlichting en bijvoorbeeld matrassen biedt Artex uw belangrijkste bedrijfskapitaal, de koeien, een comfortabele leefwereld. Voor kalveren is Holm & Laue onze leverancier. De praktische melktaxi’s, kalvervoederingsinstallaties, iglo’s en verandasystemen zijn belangrijke gebruiksmiddelen voor de moderne kalverhouderij.

 

Betrouwbaar advies en service

Door onze roots en onze jarenlange ervaring in de melkveesector kan FARM SERVICE BV u uitstekend adviseren bij de keuze van een melkstal, apparatuur of producten voor uw kalverhouderij. Met ons team van vertegenwoordigers en KOM-gecertificeerde monteurs zorgen wij zowel voor de levering als het plaatsen van melkinstallaties en -apparatuur. Onze servicedienst staat bovendien dagelijks voor u klaar om onderhoud uit te voeren en eventuele storingen op te lossen. Via de verkooproute van onze aftersales-afdeling kunnen wij u in Noord-Nederland periodiek voorzien van reinigingsmiddelen, zuren, zeep en onderdelen. Goed om te weten: wij vinden het als FARM SERVICE-team belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Daardoor kunnen wij optimaal met u meedenken en u adviseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

<h4>farmservice.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.farmservice.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/actie/">Actie</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/projecten/">Projecten</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/melkrobots/">Melkrobots</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/gebruikt-materiaal/">Gebruikt materiaal</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/over-ons/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/artex/">artex</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/automatisch-melken/">automatisch melken</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/boumatic/">boumatic</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/box/">box</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/contact/">contact</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/facebook/">facebook</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/farm-service/">farm service</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/gebruikt-materiaal/">gebruikt materiaal</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/gemini/">gemini</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/holm-laue/">holm &amp; laue</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/inruil/">inruil</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/kalverhouderij/">kalverhouderij</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/leeuwarden/">Leeuwarden</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/maatwerk/">maatwerk</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/melkapparatuur/">melkapparatuur</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/melkinstallatie/">melkinstallatie</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/melkrobot/">melkrobot</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/melkveebedrijven/">melkveebedrijven</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/melkveehouderij/">melkveehouderij</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/melkveestal/">melkveestal</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/nieuws/">nieuws</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/occasion/">occasion</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/offerte/">offerte</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/project/">project</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/robotics/">robotics</a></li> <li><a href="https://www.farmservice.nl/rel/weetje/">weetje</a></li> </ul>